Deli
Podjetje

BODITE KREATIVNI
OPEKA VAM TO OMOGOČA

O nas

Z vami že od Leta 1992

Naša glavna dejavnost je dobava, razrez in polaganje opečnih izdelkov iz žgane gline, ki je skozi tisočletja dokazala svojo uporabno vrednost.

Opeka oz. opečni listi so več kot primerna alternativa ostalim dekorativnim materialom, zato so odlična izbira za izboljšanje notranjosti ali zunanjosti vašega doma oz. poslovnih prostorov.

Nahajamo se na Ljubečni pri Celju, ki ima zelo bogato zgodovino povezano z izdelavo opečnih izdelkov. Naš glavni namen je bil ohranitev tradicije dejavnosti v kraju. Ker na Slovenskem tržišču ni bilo dovolj raznolike izbire fasadne oz. dekorativne opeke, smo v našo ponudbo prvenstveno vključili le to. Dobavljiva je cela dekorativna opeka, kot tudi opečni listi, rezani iz cele opeke. Kasneje smo ponudbo obogatili še s klinker opečnimi tlakovci debeline 5 cm, ki so primerni za tlakovanje dvorišč, poti in pločnikov. Za opremo notranjega interierja je najbolj primerna stara opeka, iz katere izdelujemo stenske in talne obloge. ajdakeramika.si

V fazi izdelave je majhen zunanji razstavni prostor, kjer si boste lahko ogledali celotno ponudbo dekorativne fasadne opeke, klinker tlakovcev in izdelkov iz stare opeke.

Dejstva

V našem podjetju smo ponosni na več kot

0
Različnih modelov in barv opek
0
Različnih formatov opek
0
Zadovoljnih kupcev